Sayfalar

25 Mart 2009 Çarşamba

Kozmozdan Dilek ve Temennilerim

Malum seçim dönemi. Adaylar vaat listeleri açıklayıp duruyorlar. Bu garibin de canı çekti, e onun vaad listesi yapacak hali yok ya o da istek listesi hazırladı bir tane. Ha bu listenin belediye seçimleriyle ne alakası var diye atlamayın canım hemen öyle. Sanki ben belediye başkanlarına istek göndereceğim de onlar da lafı mı olur Şaşkın hanım emriniz olur diyecekler. 

Konuya bi yerden giriş yapmam sonra da bağlama çekmem gerekiyor ya seçimden falan gireyim artizlik olsun dedim. Ben istek listemi Kozmoz'a hitaben yazdım bunu da Muro'dan arakladım. 

Kozmoz'dan Dilek ve Temennilerim Listesi:

- Mart ayı kış mevsimine dahil edilsin, bu konuda kanun hükmünde kararname yayınlansın istiyorum.

- Lost haftada 3 gün yayınlansın ve lütfen artık bir sonuca varsın istiyorum. Yetmiyor "Nalet Olsun İçimdeki Lost Sevgisine" başlıklı bir yazı yazmak istiyorum.

- Yemekteyiz Hasan bey ile Semra Kaynana evlensinler, teknolojinin uğramadığı uzak bir diyara balayına gitsinler, uzun bir süre görünmesinler istiyorum.

- Brüksel lahanası, brokoli gibi sebzemsilerin yasaklanmasını, tüm yemek tariflerinden çıkarılmasını istiyorum.

- Türkiye'nin başkenti İzmir olsun, TBMM Kordon'a taşınsın, Bakanlar Kurulu Toplantıları Çeşme'de yapılsın istiyorum. Alsınlar şöyle püfür püfür bir Kordon havası bak kalıyor mu adamlarda gerginlik falan!

- Evren'e bunalımlı yazılar yazmak yasaklansın istiyorum. Kendisiyle aramda polemik çıkarmak, bir Engin bir Hıncal gibi kapışmak, Medyatava'da günün başlığı olalım istiyorum. 

- Bir yandan çokça huysuzluk yapmak bir yandan da Kemal Kılıçdaroğlu ile tanışıp kendisinden sakinlik meziyeti dersleri almak istiyorum.

- Ama en çok da geceleri cin cücüğü gibi etrafa bakınmamak, mışıl mışıl uyuyabilmek istiyorum.


10 yorum:

  1. güzelim sabah sabah pek bi güldürdün beni... bunalımlı yazı yazmıyorum ben. okuyanın algısında sorun bir kere :))
    öperim, izmir'i çeşmeyi desteklerim. mışıl mışıl uyu isterim. lost sonsuza kadar sürsün hiç bir sonucu olmasın da gör bakalım, bulanım yazı yazmaya başlar mısın başlamaz mısın :)

    YanıtlaSil
  2. nıha haha sevgili günlük:
    polemik çalışmalarım ilk sonuçlarını vermeye başladı nıha haha
    ***
    sevgili kozmoz:
    evren her şeyi ciddiye almasın isterim
    sonuca vardırmayan lost yapımcısını Kemal Özkan sünnet etsin, Haydar Dümen kovalasın isterim :)

    YanıtlaSil
  3. sen hayatı ciddiye almazsan hayat seni ciddiye almaz bir kere :)

    YanıtlaSil
  4. ayy çok güldüm yaa süper istekler :)

    YanıtlaSil
  5. bende mışıl mışıl uyumak istiyorum, bu arada bu cin cücüğü nasıl bir şey bana benziyor mu kendisi:))

    akşam yemekte brüksel lahanası ve brokoli var yanında tatlandırıcı olarak lost son bölüm, gel beklerim..

    YanıtlaSil
  6. Benjamin ölmez ada bölünmez...
    Hepimiz Ben Linus'uz...

    Alternatif sloganlar
    Sayid bizi disco'ya götür...

    Ada için kurşun sıkanda kurşun yiyende bizim evladımızdır
    T.Çiler

    Yedim tostumu izledim Lost'umu...

    Dip not : Bu cosmos acep benim emektar eski televizyon olabilir mi yahu

    YanıtlaSil
  7. allahın adsızı kimsin açıkla, polimik yaratma, emektarı olaya karıştırma :)

    YanıtlaSil
  8. Nilycim davet için teşekkür ederim de yanında kutsal su da var mı? Brokoli ile brüksel lahanasının üzerine serpçem de masaya oturmadan önce :))

    cin cücüğünü ise şöyle tarif edebiliriz: bu tiplerin gözleri genelde büyük ve sanki böle limon sıkılmış gibi parlak olur. uykusuzluktan ufalmış, anne tabiriyle kaşık kadar kalmış suratlarda daha da büyük gözükmeleri nedeniyle normal organizmalar tarafından gece geç saatlerde görüldüklerinde korkma efektiyle karşılanırlar. halbuki algılarının bu saatlerde bile açık olduğunun göstergesidir, korku yerine saygı duyulmayı gerektirir :))

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Adsız kardeşim,
    Son tahlilde ben de oyumu Lost Adası Muhtar adayı Benjamin Linus'a vereceğimi açık ve seçik olarak beyan etmekten gurur ve mutluluk duyarım :)

    YanıtlaSil
  10. Kasabaya yeni muhtar adayı geldi bebek, Benjamin için el fatiha, rahmetliyi nasıl bilirdiniz? iyi bilirdik, gömün biiiiiiiiiiiiip

    Yahu Evren'im stepne abuşum aşkol kaşkol hiç emektarı karıştırmamak olur mu, son osmanlı sultanı hayırlı kadın gazeteden 30 kupona aldıydı onu möhimdir yane öle bildiğin gibin değil hatırası var, gerçi gazetelerin parasını bana ödettiydi hala çözebilmiş değilim acaba kazık yedim mi yemedim mi bu işten

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)