Sayfalar

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Benim Annem Güzel Annem... Bir de Küçük Kardeşim... Sizi Ben Pek Çok Severim...

Bizim ailede mayıs ayı demek ard arda gelen kutlamalar demek. Mayıs Hıdırellez ile başlar, 9’unda annemin, namı diğer Hayruş Sultanın doğum günü, 10’unda küçük kardeşin doğum günü ve en nihayet anneler günü ile devam eder. İşte bugün bunlardan ikincisi, sevgili Hayruş Sultanımızın doğum günü. Kendisi ancak cep telefonundan konuşabilme ve mesaj okuyabilme düzeyinde bir teknoloji kullanıcısı olduğundan internet dünyasına da uzak. Dolayısıyla burada yazdıklarımı okuma şansı da yok. Bu nedenle kendisine buradan nameler dizmek yerine akşam boynuna sarılıp, öpüp kutlamak üzere İstanbul’a doğru yola çıkıyorum. 

Gelelim sevgili küçük kardeşe, ki kendisi bu sayfaları ziyaret etmekte ve Adsız rumuzuyla müstesna yorumlarda bulunmaktadır. Yarın da seni öpeceğim yanaklarından amma buradan bir iki satır bir şeyler yazmadan da geçemedim. Ulan bunca sene aynı evde başımın etini ütüledin, eve kız atacam diye habire evden kovdun, sabahları uyandır dedin uyandırmaya çalışırken türlü türlü sakatlık tehlikeleri atlattım, sayende askere gitmeden komando eğitimi aldım, her türlü dağınıklıkla yaşama konusunda master tezi hazırladım... Yine de seviyom lan seni, iyi ki doğmuşun da benim kardeşim olmuşsun. Hadi hakkını da vermeden geçmeyeyim. Birlikte yaşadığımız onca sene boyunca ne kadar didiştiysek o kadar da güldük ve eğlendik. Kimi zaman Profilo’da kimi zaman Cevahir’de dükkan açtık, gece geç saatlerde hadi dedik kendimizi sinemada ya da bowling salonunda buluverdik, abuk subuk bir sürü film seyrettik, evde tüpsüz yaşama rekoru kırma çalışmalarında bulunduk, salon duvarında Avrupa kupası heyecanı yaşadık, bol bol misafir ağırladık, kalanlar salondaki kocaman kanepemizde uyumak için birbirleriyle kapıştı, beraber para kazandık, beraber işsiz kaldık, paramız oldu çılgın alışverişler yaptık, olmadı bir numaraya sığındık yine aç kalmadık. Evet evet bak yine diyorum seviyorum lan ben seni. Bana bak doğru dürüst bak kendine oralarda birlikte daha nice nice doğum günlerini kutlayalım tamam mı? Geriye kalıyor anneler günü. Yarın yazamayacağım için şimdiden tüm annelerin anneler gününü kutluyorum...

5 yorum:

  1. bulgeria sultanı aziz velentinonun torunu hayruş sultan 41. doğumgününde kutlamalar için çıktığı istinye sokaklarında halkı selamlarken uzaktan onu kesen barborasun en hayrettini kaptanı lebi derya paşa tarafından kalbinden vuruldu... hahah hayruş bekliyorum haberlerini güzelim doğumgünün kutlu olsun...

    istepne abuş olaraktan diyorum ki ulen zulmün bize mitdi, u tavşan mevsimi ben istanbulda yaşarken mi geliyordu bir tek oralara... öperim en kocamanından... beklerim bursaya her fırsatta... severim, gülerim, kahkaha atarım bir de çok pis shut atıp bilgisayarda araba kullanırım hatırlatırım :))))

    evin kızı sana iyi yolculuklar bir kez daha istanbula gelememenin verdiği derin üzüntü ve az önce aldığımn haberin verdiği çok büyük mutlulukla...

    ablammmmmmmmm bensiz olur mu o doğumgünü kutlaması beeeeeee :)

    çetenin yakışıklısı özledim seni çok... tatilde bursa'ya da zaman ayrıldı değil mi? senden almam gereken hayat dersleri var, yönümü değiştirdim ama sonuç yok haberin ola :)

    Hahahh mektup gibi oldu yorumum :)
    Bu vesile ile küçükleri yanaklarından, büyükleri ellerinden öperim, enişteye saygılar sunarım.

    sizin evren :)

    YanıtlaSil
  2. üç gün üç gece bayram misali, ne de güzel denk gelmiş hepsi arka arkaya:))
    annene ve kardeşine nice güzel seneler diliyorum, yeni yaşlarında her şey gönüllerince olsun. her gününüz bayram havasında olsun:)) ayrıca annenin ve taze anne adayının anneler günü kutlu olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Evrencim hakkaten mektup olmuş teşekkür ederiz ailecekten :)) Ayrıca klasik olarak telefonuna bakmadığın için de küçük kardeş kızdı sana şu an itibariyle. Bundan sonra telefon açmayıp posta güvercini gönderecekmiş sana ona göre. Not olarak önemle ilave etmeliyiz ki posta güvercini güveçte pişmez.

    YanıtlaSil
  4. Nilycim güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  5. Hehe fena mı işte evlilik stajını dünyanın en büyük öküzüyle yapıp master bride derecesine yükseldin :)) Ahhh ahhh "damat FERİT:P" hakkımı ödeyemez valla, yine az başlık parası istedim ucuz yırttı kerata... Bende seni pek çoooook pek çoook severim zıp zıp kangurum, gerçi artık daha da çok seviyoooom hehe malum ikinci kez dAYI oluyorum :))) Mindik prensesim gelince pabucunuzu itina ile dama atacağım hiç şüpheniz olmasın, göynümün yeni küçük prensesi o olacak bundan böyle, o yüzden bu kısa süreyi benimle iyi geçinerek harcayınız içine TRT çocuk korosu kaçmış güzel :))))


    Gelelim istepne abuşumun mektubuna, malum nedenlerden ötürü bu ara tavşan av yasağı var o sebeple ıssız adam günlerim son buldu, bir müddet kızsız adam olarak takılacağımdır... Yerime alt yapıdan Ata sıpasını yetiştiriyorum he he piyasalara bomba gibi düşecek pek yakında kerata, siz kadınlar hayatınızın büyük bir kısmını budist olarak yaşayıp öküze taptığınız için :P Ata efendide fena bir ışık görüyorum hovardalık konularında :))) küçük öküzüm benim... Shut konusuna gelince güzel gündü beaaa :)))

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)