Sayfalar

24 Mart 2010 Çarşamba

İzmir'e Bir İki

Küçük ördek gelip de evimize yerleştiğinden beri yazmaya ne vakit ne de akıl kaldığından bizim blog önemli günler ve haftalar panosuna döndü. Elbet döneceğiz bir ara ama önce İzmir'le hasret giderme zamanı. Bavullar hazır ve nazır kapının önünde yarın öğlen olmasını bekliyor. İki koca hafta İzmir'in tadını çıkaracağız küçük ördekle. Dolayısıyla bir müddet daha kapalıyız. Ama isteriz ki arada kapımızı tıklatınız. Açamasak da hemen uygun olduğumuzda açmamız gerektiğini unutmayalım....

5 yorum:

  1. hehe ben şimdiden hatırlatayım, hani bir sonraki önemli gün benim doğumgünü ya :) hani ortalama ayda bir yazı giriyon ya, o bakımdan didim :)))

    büyüyün de gelin emi...
    izmir'e selam. çok özledim.

    YanıtlaSil
  2. Baharda İzmir...
    kimbilir ne güzel olur. Yıllar ama çok yıllar oldu gitmeyeli İzmire.

    Deniz kokan şehri özlüyor insan.

    Güzel bir gezi olması dileğimle,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. :))

    küçük ördeği öpünüz o zamanda benim için.
    tıklatırım ben.
    hatta yüzsüz olurum kapıyı açana kadar gitmem valla şaşkın kova.

    sonra pişman olmayınız.
    hatırlatayım da ben :))

    YanıtlaSil
  4. canım sen bu absalomun hatırlatmasını çokkkk ciddiye al emi...
    bi de özledim.......

    YanıtlaSil
  5. Hala İzmir'deyiz biz ancak burada internetimiz olmadığı için gelen yorumlara cevap yazamadık. Şimdi Ali Can kardeşin evindeyiz. O yemek yaparken biz de internetin etinden ve sütünden faydalanıyoruz :))

    Evrencim ben de çok özledim. Bi de ayın onunda hala İzmir'de olacağımız için özel yazın ancak dönüşe kalacak şimdiden söyliyim.

    Newbahar: Gerçekten dileğin gibi çok güzel bir tatil oldu. İzmir'de hava öyle güzel ki insan dönmek istemiyor. Bir gün mutlaka gelmelisin sen de.

    Absalom: Küçük ördek adınıza öpüldü, koklandı. Siz tıklatın biz dönünce açarız valla da billa da...

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)