Sayfalar

6 Mart 2009 Cuma

Ismarlama Yazı

Birer kahve eşliğinde bolca sohbet ile geçen iki güzel saat sonrası evime geldim. Bana eşlik eden en az benim kadar dalgınlığıyla meşhur dostum ısrarla girdiği yanlış yollar neticesinde hala eve dönüş yolunda. Biliyorum ki o da eve gider gitmez kendini bloğunun başında bulacak. İşte tam da bu nedenle o evine ulaşmadan ben ona bir mim göndermek istedim. Çok emin değilim ama mim'in kuralı galiba konu ile ilgili ilk olarak kendin yazmak ve sonra bir diğerine paslamak. Ancak müsadenizle bu kuralı bir defalık bozup doğrudan Evren'e göndermek istiyorum o evine ulaşmadan. 

Konu mutluluk sevgili Evren. "Mutluluk benim için" diye başlasam konuya ve sonuna üç nokta koysam nasıl tamamlarsın o güzel kalemin ve kalbinle? Ben bilsem güzel şeyler düşünerek yatacağını bu gece uykuya ve bizi de neşeli bir yazıyla başlatacağını sabaha. 


8 yorum:

  1. nasıl da yanılıyorsun neşeli bir yazı konusunda... :)
    sabaha uyanmadım geceye uyumadığımdan, işbirlikçinden mail geldi, gönül birlikteliyiymiş sizin ki :) yazı çokkkkkkkkkk önce ğişmişti bu konuda, yan çizerim, çamura batarım, pis mim altarım... :)canımsın... gülümsediğim biliniyor ve görülüyor değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Mutluluk benim için : sabah uyandığımda yanımda Angelina Jöle'nin olmasıdır. Çünkü sabah yenen Jöle gibisi yoktur...

    Mutluluk benim için : Lost'ta Sawyer olmaktır. Çünkü bütün hatunları kaptı, Jack'e ise tropikal ormanda kukup ayuları kaldı, hehe artık onlarla ne yapar bilmiyorum hayal gücünüze kalsın...

    YanıtlaSil
  3. Sayın Evren hanım,
    Cevabınız sayfanızda verilmiştir. Hürmetler ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Sayın Adsız,
    Sabahları aç karnına Jöle tavsiye etmiyoruz. Hatrı sayılır bir uzmanımız Megan Tilkisi öneriyor şu sıralar :)

    Bir de manimiz var size:
    şu ıssız adada
    Sawyer
    olsaydım, olsaydım
    arar bulur mudun
    Keytim beni beni
    35 yıl öncesinde
    jülyetin koynunda
    olsaydım olsaydım

    YanıtlaSil
  5. Şimdi malumunuz sayın yaşmak, sabah yenen tatlı gıdalar insana zindelik verir, bakınız örnek o Piti piti karemela sepeti abimiz görüldüğü üzere tersine yaşlanıp zinde ve formda bir görüntüye kavuştu...

    Mani konusuna gelince alllaaaaah deyyoooom pek bir damardan girdiniz, Ah bir Sawyer olsaydım olsaydım, jack'i kukup ayularının koynuna atsaydım atsaydım :)

    YanıtlaSil
  6. ya yazınınmutlulukla ilgilisi varsayın adsız ne diye sulandırıyorsunuz... o olsa olsa ayrı bir mim konusu olurud. ayrıcana joli yaşlandı diyen siz değil miydiniz. megan fox verseydik size olmamı yani :)
    blog sahibi terbiyesizlik yapmayalım şekerim, yaz dedin yazdık, böl dedin böldük, unut dedin dur bekle unutuyom :))))

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı kandiller..

    Bugün ettiğiniz tüm duâlar(ınız) kabul olunsun, inşaallah..

    -mka-

    YanıtlaSil
  8. Pek sayın sevgi pıtırcığı stepne abuşum, sizde taktir edersiniz ki öğün atlamak sağlık için son derece zararlıdır. Bu sebepten sabahları güne Jöle ile başlamakta daha öncede belirttiğim gibi fayda var tamamen sağlıklı yaşamdır amacımız, ama akşam yemeğinde tabikide Tilki ablamız'ı ihmal etmeyeceğiz onunda göynümüzde ki yeri ayrı, garibim zaten ayrılmış nişanlısından kıyamam ben ona teselli etmek lazım, yoksam neme lazım nuri alço gazozuna ilaç katar mındar olur kızcağız, başka bir art niyetim yohtur tanırsın kardeşini :P :)

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)