Sayfalar

26 Ocak 2010 Salı

Güzel Bir Gün

Özel günleri güzel yapmak için çok da bir şey gerekmiyor. Sevdiceğinin elinden küçük bir pasta, gün boyu arayıp mesaj atıp tebrik eden dostlar, bir telefon uzaklıktaki ailenin şen sesleri ile güne uyanmak ve hepsinden öte bir küçücük çekirdecik ailenle birlikte kutlanan ilk yeni yaş olması yetiyor da artıyor o günü hem çok özel hem de çok güzel yapmaya. 

Çok mutluydum ben bugün, tarihe küçücük bir not düşmeden edemedim...

8 yorum:

  1. 3S'li hayatında mutluluklar dilerim yaflum benim, iyi ki doğmuşun da benim Şuşu'm olmuşun:) Seneye 3S teknolojisinde devrim olacak, seni 4S'ye geçirecek mindik prensesim söz :))) 4.S ne mi Sabır Sabır ya Sabır :P

    Malum mindik prensesim seneye yürümeye başlar böle bi şaşkının kuzusu yürümeye başlarsa en çok neye ihtiyaç duyulur tabikide 4.S'ye :)))

    YanıtlaSil
  2. çocuum bu saatlerde ayaktasın bari bize gel de bişeye yarasın :))) ben de şimdi gece mesaimi tamamladım, sıpayı emcirip iki saat sonra tekrar uyanmak üzere uyuttum. sonraa süt aşkına dolaptaki şahane anane tatlısını lüpledim :)) ne diyorum ben yaaa gideyim uyuyayım dimi artık. bir saate kadar öteki şaşkının doğumgünü olcek. öp yanaklarından, koca totosunu ısır benim için.

    YanıtlaSil
  3. şaşkın mısınız sabaha karşı hala uyanıksınız ya... benim gün kavramından tarih kavramına geçmem gerek. bu aralar günlerin tarihsel karşılıklarını takip etmediğimden dünün 26sını olduğunu yazını okuyunca fark ettim iyi mi?
    oysa tek derdim bu sabah cuma olsa keşkeydi...
    şuşum, en güzel yaşlarından biri olsa gerek bu, ne de olsa çok istediğin miniciğin geldi ve kucağında ve öyle güzel ki... dilerim birlikte nice nice güzel yaşlar alırsınız... senin anne oluşunu, onun da büyüyüşünü seyretmek sıcacık bir duygu.
    bir de hakkaten seneye senin ufak şaşkın ne maceralara imza atar kimbilir... iltere katılıyor kızın yürüme zamanında kullanılmak üzere sana sabır sabır sabır ya sabırrrrr diliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bak gene ayaktayım Evrencim :)) Bir vardiyamı daha tamamladım, şimdi sabah uykusu bonusuna hak kazandım.

    YanıtlaSil
  5. hani bıcırık 6 saate kadar uyumayı öğrendiydi... :) iyi uykular sana... düşündükçe; yok yok herşeyin yaşı valla :)

    YanıtlaSil
  6. Kutlarız efendim. Güle güle kullanın yeni yaşınızı. Hep birlikte:))

    YanıtlaSil
  7. Evrenim senin orada gece 6 saatte bitiyor ama bebeklerin dünyasında öyle olmuyo işte :)) boşuna dememişler uyusun da büyüsün diye... hem biliyo musun kendi başına gelince yaşı maşı olmuyor bu işin ille ki alışıyorsun herşeye :))

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Buraneros :))

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)