Sayfalar

7 Şubat 2009 Cumartesi

Gece - Gündüz

Bazıları gece,

bazıları gündüz uyur.

Bazılarına gece gündüz farketmez,

sıcak bir battaniye

ve bir de kucak yeter.

3 yorum:

  1. Şuşum bir kucak alayım ben, battaniyem var allaha şükür :)

    YanıtlaSil
  2. Bana uyku demeyin!!! Vallahi, çok rica ediyorum, uykunun benim erişebileceğim hiç bir yerde adı dahi geçmesin. Geçen Pazar'la bugün arasında yani 7 gün toplamında sadece ve sadece 3 gece uyku uyuyabildiğim ve de kişisel tarihimin bu alandaki rekorunu kırdığım için, uykuyu yazılı bile görsem içim geçiveriyor. Yazıktır günahtır, yapmayınız rica ediyorum. Ve yine bir Cumartesi ve ben yine ofisteyim ve ben yine bu gece uyuma fırsatım olup olmayacağını bilemiyorum. Bu kedinin yerinde olmak, her daim okşanmak (çok ciddiyim), okşanırken mırıl mırıl uyumak istiyorum. Battaniyeye bile gerek yok, yatağa yastığa bile gerek yok... Yere bile kıvrılabilirim... Yeter ki uyuyabileyim.

    YanıtlaSil
  3. Ablası bak içim kıyıldı... Ben okşarım seni olur mu? Kabul mü? hem benim evde pofuduk halılar da var. Yazık sana ya...:(

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)