Sayfalar

27 Nisan 2009 Pazartesi

Tatil Sonrası ve Tadı Damağımda Kalanlar

Sapanca, dostlarla buluşma, göl kenarında hoş sohbetler, bülbül sesleri, tertemiz bahar havası, güzel çaylar, şehre dönüş, herkes çalışırken avare şehir gezmeleri, Türkiye’nin en çok çalışan devlet memuru (!) dostumu bir hafta içerisinde bir de değil iki defa görebilme mutluluğu, sabahları nefis kahvaltılarla şımartılma, Serkan Kasap’ta et yemenin dayanılmaz hafifliği, ilk üç ay bitti bitecek olmasına rağmen hiçbir şeye aşermemiş olmamın açığını bir sabah benim adamın büyük ekran tv aşermek suretiyle uyanarak kapatmaya çalışması, neticesinde lcd mi yoksa plazma mı alsak konulu Bursa turları, House ve Lost’un yokluğundan ötürü kesat giden haftada tekrar sahalara dönen Grey’s Anatomy’nin yeni bölümü ile bir nebze olsun nefisleri köreltme... 

Eş kontenjanından 10 günlük harika bir tatilden satır başları... Bir gün gelecek gezginler gezgini koskoca Şükriye Sultanın torunu gezmekten yorulacak deseler hayatta inanmazdım ama itiraf etmek gerekirse artık çift kişilik olan bünyeye bu kadar gezmek biraz fazla geldi. Dağılan kaportayı bütün bir pazar günü tembellik yaparak toparladıktan sonra bugün hayat eski rutinine geri döndü. Efenim dedim ya tatil bitti, bendeniz yine buralardayım, bu vesileyle herkeslere selam eder, iyi haftalar dilerim :))

10 yorum:

  1. Burdada böyle ballandıra ballandıra tatil anlatılmaz ki kardeşim giden var gidemeyen var bak canım çekti bu bünye 2 senedir tail nedir bilmiyor bu sene bende kendimi yollara vurmak istiyorum ama nerdeeeee..:):)

    YanıtlaSil
  2. giden var gidemeyen var, yazma böyle kıskanıyorum:)) hoşgeldin ayy pardon hoşgeldiniz, size de iyi haftalar:))

    ve kesinlikle lcd.. plazma sadece tv seyredenler için iyi

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Ateş Böceği bu aralar en çok duyduğum laflardan biri "hamile kadının duası kabul olurmuş". Ben de en içten dileklerimle sana en kısa zamanda, çok güzel bir tatil diliyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Hoşbulduk sevgili Nily :)) Ama ama bu 10 günün sadece iki gececiği Sapanca, gerisi ev tatili o bakımdan çok kıskanmayınız lütfen lütfen :)) Sana da en kısa zamanda güzel bir tatil duası okuyooor ve üflüyoruum.

    Bu arada biz ailecek hala eski teknolojiden yana, yani ille de plazmacıyız :))

    YanıtlaSil
  5. aaa hamile olduğunu bilmiyordum ne güzel işte bu iyi haber aileye yeni birisi daha eklenecek çok sevindim Allah bir nefeste kurtarsın bir de bana kısmet duası edersen çok sevinirim ayy yüzsüzlük yapmıyorum umarım :):)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim. ayrıca kısmet duası da listeye eklenmiştir arz ederim :)))

    YanıtlaSil
  7. ya bana neden dua edilmiyor yaaaaaaaaaa
    sağduyu diye laf atmayı biliyon, çok çalışıyoruz diye dalga geçiyon ona da kabul de dua neden edilmiyor şu kuluna yaaaaaaaaaa
    bir de metin belli dimi canım hem kendin gönderiyon hem de dua etmiyon ağlarım sabahlara kadar arar telefn ahizezi ses denemesi yaparım...
    ALOOOOOOOOO
    ALOOOO
    ALOOOOOOOO
    sesim gelmiyor mu yaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  8. hayret bişi yaa. özel muska bile yazmış göndermişiz daha ne çığırıyon kıskanç bacı :))

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)