Sayfalar

15 Nisan 2009 Çarşamba

Utanıyorum

Fikirleri sizden ayrı bile olsa kanser hastası olan biri için "Ergenekonculara ödül verirken turp gibiydi!" başlığını atan sözde müslüman özde yüreği çirkin insanlar her gece dua edin ki Allah sizleri kemoterapi ile ıslah etmesin. Bırakın fikri, siyasi ayrılığı insan olan bir insan düşmanı için bile böyle bir şey düşünemez, düşünmemeli. Kalbi, vicdanı bu kadar kirli, kötülük dolmuş insanların bunu bir de dini kullanarak yapmaları ise en acı olanı. Eğer bu başlığı atanlar insan olduklarını iddia ediyorlarsa ben insanlıktan İSTİFA ediyorum ve onlarla aynı havayı soluduğuma bile UTANIYORUM. Türkiye'nin aydınlık geleceğini karanlığa boğmaya çalışan yobazlara cevabı yine Türk halkı verecektir. Ben hala ÜMİD EDİYORUM. 

Bu seyir defterinin amacı ne politika ne siyaset yapmak ne de birilerine bir takım fikirleri empoze etmek olmadı hiç bir zaman. Aksine hayatı gırgıra alan yazılar yazmak, gündelik hayatın sıkıcılığına birazcık gülümseme katabilmek istediğim. Ancak öyle bir an geliyor ki yaşananlara kayıtsız kalamıyor insan, tepkisini koyabilmek, sesini daha yüksek duyurmak istiyor. Bu da öyle bir haykırıştır. Yazılarımız eski şekli şemaline, seyir defterimiz normal seyrine dönecek en kısa zamanda. Olur ya yine haykırmak isterim belki o zaman başka bir defterde seyr-ü sefa ederiz.

8 yorum:

  1. ben de benze rduygular içindeyim ne yazık ki, düne kadar haykırışlarımı gündemü takip eden bloglarda dile getirirken, dün adam kadın hikayelerini anlatmaya ara verdim.
    İNSANDI ÖNEMLİ OLAN,
    İNSANCA YAŞAMAKTI...

    Onlar insansa biz değiliz değil de
    İNSANLIĞINIZDAN UTANIN diye bağırmak istiyorum da onlarda UTANÇ da kalmadı... Ve hatta belki de hiç yoktu...

    YanıtlaSil
  2. Peki açık olayım..
    Ben artık kesinlikle ümidimi kaybettim..

    Cevap verebilecek insanlar çok korkuyorlar..

    Atatürk resimleri duvarlardan inmeye başladı resmen..

    Ama sizin ümidinizi görmek ben mutlu etti doğrusu..

    Duyarlılığınıza teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Onlar indirirlerse duvarlardan Atatürk resimlerini biz üçer beşer yenilerini asarız merak etme Digital Kelebek. Gün asıl korkmama, başımız yukarıda hakkımızı arama ve ümid etmeye devam etme günüdür. Atatürk gaflet ve delalet içinde olacaklara karşı bu ülkeyi bizlere emanet etmedi mi?

    YanıtlaSil
  4. şAŞKın Kova..
    Haklısın da.. Sen ben varız işte.. Bir de korkaklar..
    Nerede buluşacağız..
    Hadi, üstelik kökenimin olduğu şehirdesin.. Varım ben.. gelirim çağırdın yere..
    Ama kaç kişi olacağız..
    Ne yapacağız?

    Keşke bi anlatan olsa..

    YanıtlaSil
  5. Evrenim haklısın insanca yaşamak ilk başta önemli olan ve savunabilmek inandıklarımızı özgürce.

    Ne kadar bağırsak da onlar anlamazlar. Bırak insan sıfatı onlara kalsın. Önemli olan sıfat değil ne de olsa içine doldurdukların.

    YanıtlaSil
  6. onlar insanlığı çoktan gömmüşler..çok yazık..

    YanıtlaSil
  7. Bak sen de benim memlekette, İzmir'desin. Canım İzmir'im tepkisiz kalmaz hiç bir zaman haksızlıklara. Zamanı geldiğinde öyle çok kişi olacak ki ben inanıyorum.

    YanıtlaSil
  8. ben sizin kadar karamsar değilim arkadaşlar, bu ülke neler gördü ve atatürk resimlerini indirenler sadece yalak olan insanlar ve onların indirip indirmemesi emin olun hiç bir şey ifade etmiyor içiniz rahat olsun.

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)