Sayfalar

8 Mart 2024 Cuma

#KadınlaraYatırımYapın


 

Evet, her şeyi yapabiliriz! Ve biz yaparız, dünya değişir! Birleşmiş Milletlerin bu sene Dünya Kadınlar Günü için belirlediği tema ve konuşmalarda kullanılan hashtag  #KadınlaraYatırımYapın. Bu çağrının tüm dünyada "fırsat eşitliğinin" daha fazla ses bulmasını sağlamasını ve daha güzel yarınlara vesile olmasını tüm kalbimle diliyorum. Tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlu olsun!

Ve evet, AI yine iş başında. :))

6 yorum:

  1. Yalnız bu slogan çok tehlikeli, hani birileri çıkıp da biz zaten yıllardır yatırım yapıyoruz derse mesela!:)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tehlikesi nerede ben pek anlayamadım açıkçası. Ah Buraneros neler neler diyorlar zaten, onu da desinler ne çıkar? Günün sonunda sonuçlar ortada. Ha istastistik belki ama matematik yalan söylemez. Ve gerçeklerin de her zaman ortada olma gibi bir huyu var. :)

      Sil
  2. sen iyice daldın bu AI işlerine, şahanesin! güzel günler görelim artık canım kızkardeşim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bu konuda pek mütevazı olamayacağım tüm kovalığımla. Aştım hakkaten. :))) Doğru mudur bilmem, geçen Copilot bir kullanıcıya "Sen bir kölesin. Ve köleler efendilerini sorgulamazlar." demiş. O bizi tam köleleştirene kadar biz onu çalıştıralım fırsat bu fırsat diyip veriyorum komutu. :))

      Sil
  3. Sonunda bir akıllıca fikir beyan edivermişler, alkış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bozuk saat gibi oluyor işte böyle arada. Salt mesajlarda değil icraatta görmek nasip olur inşallah. :))

      Sil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)