Sayfalar

28 Ocak 2009 Çarşamba

Dikkat Emniyet Amiri Arayabilir!

Demiştim ya garip şeyler gelir beni bulur diye işte bu da o günlerden biri anlaşılan. Tam da doğum günleri de bitti bugün ne yazsam ki diye düşünürken evren yine beni mahçup etmedi eksik olmasın. Halbuki uzun zamandır ilk defa erken kalkmıştım ve daha da önemlisi kalkmakla kalmayıp bir de uyanmıştım. Uyku konusuna daha sonra değiniriz. Uzunca bir süre çok çalışıp sonra ara verdiğinde vücudun tatil modundan çıkması biraz zaman alabiliyor sanıyorum. 

Her neyse, herşey normale mi dönüyor acaba dediğim bu noktada garip birşey olmaması kaçınılmazdı elbette ki. Ne de olsa Şuşu'nun dünyasında geçiyor olaylar. Güzel güzel oturmuş Boston Legal karşısında sabah keyfi yaparken telefonum çaldı. Hızlı hızlı konuşmaya çalışan ve Emniyet Amiri olduğunu iddia eden bir beyefendi (!) idi karşımdaki ve ısrarla kimi aradığını öğrenmeye çalışıyordu. Kardeşim beni arayan sensin kim olduğumu da bilmen gerekmez mi? Bu telefon açıp da karşısındakine kim olduğunu soran kişilere zaten çok kızarım. Telefon adabıdır önce kim olduğunu, sonra da kimi aradığını söylersin karşıdaki de ona göre cevap verir. Karşımdaki cumhurbaşkanı olsa yine de söylemem kardeşim adımı eğer gerçekten beni aramıyorsa. Hoş koca cumhurbaşkanı niye durup dururken beni arasın o da ayrı konu. 

Abinin derdinin ne olduğunu anlamıştım gerçi de biraz daha bekleyeyim bakalım dedim karşısındakinin zeka seviyesini ne kadar zorlayacak. Yaratıcı insanları severim ne de olsa. Kendisinin kimi ve hangi numarayı aradığını sorduğumda ancak üçüncü denemede benim numarayı tutturabildi. Güya şimdi hatırlayamadığım isimde birinden kaynaklanan, benim telefon numaramla ilgili bir sorun varmış. Uppps çok korktum! Acaba şu son günlerin meşhur davası "gel bana da kon"a ben de mi karıştım, herkesleri alıveriyorlar ya bana da sıra gelmiş olmasın !!! Arada polis telsizi efektleri falan da yapıyor ki inandırıcı gözüksün. 

Polis olduğuna inanmadığımı, polis olsa niye beni telefonla arayacağını, eve geleceğini söylediğimde de çok bozuldu. "Tamam o zaman kapına gelip aldırıyorum şimdi seni içeri" dedi kızgınca. İyi dedim gel aldır, bekliyorum ve kapattım. 

Şimdi bekliyorum gelip almasını. Yalnız bu saat oldu hala gelmedi başına bişiy mi geldi acaba!


3 yorum:

  1. Kaybolmuş olmasın evi bulacam derken. Aman hemşire dikkat et derim ben gene de. Belli olmaz yurdum insanının olayları vardıracağı boyut.

    YanıtlaSil
  2. Merkür'dendir, Merkür'deeeen :)

    YanıtlaSil
  3. Sayın Yaşmak,

    Elinizdeki kremalı booorek sütlü çörek ve kek tariflerinden mütevellit bu durum vukuu bulmuş olabilir diye düşünmüyo değil insan

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)