Sayfalar

3 Şubat 2009 Salı

Nerde Kalmıştık?

Kasvetliydi hava, Susam Sokağı şarkısı çığırıyordum bet sesimle ve Sapanca'ya gidiyordum. Döndüm hava hala kasvetliydi. Ben de battaniyemi çektim kafama pazartesi gününü es geçtim. Gündüz bu durumu görmezden geldi ama geceye sobelendim. Oh olsun sana, şimdi otur bakalım sabaha kadar seni şaşkın kova... 
 
Bu arada Evren sağolsun bir de mim'im olmuş. Şöyle bi araştırtırdım neymiş diye, blog aleminde oynanan bi çeşit oyunmuş. Geceyi boş boş oturup geçirmeyeyim istemiş sevgili dostum :)) 

Madem öyle cevaplayalım bakalım: 

Yaptığım 4 iş - Dostluk - Dizi, film ille ki bir şeyler seyretmek. - Yemek yapmak. Yeni yeni tarifler denemek. - Sürekli ve olmadık zaman/yerlerde acıkıp benim adamı delirtmek.

Defalarca izleyebileceğim 4 film - Snatch - Notebook - Fried Green Tomatoes - The Boondock Saints diyelim madem dört ile sınırlıyız. Yoksa defalarca izleyebileceğim ve dahi izlediğim listem çok uzun. 

Yaşadığım 4 yer Sıradan gidelim... - İzmir - Eskişehir - İstanbul - Bursa 
 
İzlediğim 4 Tv programı Cevaap veriyoruuum: Sabah Sabah Seda Sayaaan, Esra Ablayla Evleniyoruz diil tabiki de :)) Ablacığımın yüreği hoplamasın üç aydır evdeyim diye onları izlemeye başlamadım vallahi de :) Bu soruya program demesek, dizi desek de ben 4 yapraklı yoncamı şak diye saysam. - Lost - Grey's Anatomy - House - Medium 

Tatil için gittiğim 4 yer - Yaz sezonu haricinde Antalya - Bodrum ki hala güzel - Ayvalık, soğuk denizine kurban - İlle de Çeşme, ille de Çeşme 

En sevdiğim 4 yemek - Makarna - Köfteee - Yaprak sarması - Patlıcan... her türlüsü... 

Hemen şimdi olmak istediğim 4 yer - Sıcacık yatağım - Sıcacık yatağım - Sıcacık yatağım - Lost dizisinin seti :) 

Bir yağmur damlası olsaydım düşmek isteyeceğim 4 yer - Lost adasına düşebilir miyim lütfeeeen - Cemre olsam havaya, suya, toprağa düşsem bahar gelse.

1 yorum:

  1. canım ben en çok cemre meselesini sevdim kendi adıma ama lütfen bir an önce düşermisin yaaaaaaaaaaa lütfennnnn. :)

    YanıtlaSil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)