Sayfalar

20 Eylül 2022 Salı

Klavyenin Akışına Ortaya Karışık Cümleler

Size bir Şaşkın hikayesi anlatsam ve sanki aradan beş koca ay hiç geçmemiş, daha dün buradaymışım gibi; kaldığımız yerden devam etsek?

Bir görünüp üç kaybolmak Şaşkın'ın alameti farikası olsa da dönüşün yükü üzerinde her daim ağır. Önce şöyle alengirli bir giriş yapsaydım, yok yok daha bu var anlatılacak, aman bunu da yazmalı derken bir kendini bilmezlik, türlü başlayamama hali. Sanki adı batasıca George R. R. Martin'sin be kadın; zilyonluk dizinin finali tutmadı diye yazar tıkanıklığı yaşayıp, bin dereden bin ayrı su getirip kitabın da sonunu getirmemek için direniyorsun! 

Epeyce bir zamandır her bir kelimenin enine boyuna, kırk kantardan geçerek tartıldığı metinler yazıp durmaktan ufak çaplı dumura uğramış zihnimin bir nebze boşalmaya, umarsızca klavyede akıp gitmeye ihtiyacı var halbuki. 

Başlamalı bir yerden, istim gelir mi arkadan? İşi düşünmeye bırakacak olursam gelmeyeceği kesin, öyle ise ha gayret Şaşkın, akışına devam...

Bir hikaye anlatsam diye girmiştim söze, uyku uyku diye haykıran göz kapaklarım kapanmadan anlatıversem ya size... Daha dün buradaymışım, hiç gitmemişim gibi bir de... Ya da şimdi uyusam ve bugünün işini bir kez daha yarına bıraksam.

Yalanım yok uyudum. Kahvaltıda fıstık ezmeli, marmelatlı kızarmış ekmeğim ve filtre kahvemle emektar McBook Air'ım karşısında, sanırsın Biricit Cons gazeteye makale yetiştiriyor. Halivudvari havayı tamamlamak üzere klavye ve kol üzerinde kedi de sahneyi mikemmel tamamlıyor. 

Tik tak, tik tak evden çıkma saati. Bu girişim de kaldı mı sana yarım. Kontrollü cümleler dünyasına haydi dön bakalım...

Devam edecek... 




14 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Du bakalım, olacak galiba bu defa paralel evren :)

      Sil
  2. Hoş döndün Şaşkın. :) Devamını anlat ama bekliyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarda sevgili komşuları görünce, hem hoş buldum hem de çok mutlu oldum she is the man. Sözüm söz devamı gelecek. :)

      Sil
  3. Bu kez dönüşün -olur mu bilmem ama- muhteşem olsun lakin tiryakin olmuş okura arada bir iki cümle de yazsan yeter mi...yetebilir. Yani mevzuyu buradan da arabeske bağlarsak aslolan Müslüm Baba'dan gelsin. Sen Mutlu Ol Yeter! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendinden kumandalı bumerang gibi bloggerım Buraneros, atıyorum atıyorum bir yerlere sonra hoop bi bakmışım gene buradayım. En iyi sen bilirsin, bi de bizim hemşire. :)))

      Sil
  4. Sağlığının yerinde olduğunu; ama çok çok meşgul olduğunu anladık kovacım. Aklının ve kalbinin burada olduğunu da:)
    Sen iyi ol yeter ki. Yine gel ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam anlamıyla öyle sevgili Zeugmacım. Teşekkürler güzel dileklerin için. <3

      Sil
  5. Zaman dediğin nedir ki? Öyle de geçiyor böyle de!
    Buradayız, okuyacağız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de geçip gidiyor biz ardında baka kalırken sevgili Ekmekçikız. Ne mutlu ki bana böyle güzel komşularım var.

      Sil
  6. Blog Arkadaşlığı değişik bir şey:) Eminim herkes daha dün buradaymışsınız gibi karşılayacaktır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle de oldu ve oluyor gerçekten de. Blogun yeri her daim ayrı. :)

      Sil
  7. Eeee sen daha dün burada değil miydin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de iki defa, strike yaptım hemşireee :)

      Sil

Etiketler

#100.Yıl #29Ekim (1) #ağacımadokunma (1) #AilemizinGurusu (1) #anılar (7) #ArtRecreation (1) #ayrıyazılır (1) #bavulculuk (2) #benimadam (2) #BigSis (1) #bing #ai (1) #Caillou (1) #canımbabam (1) #coronatürmort (1) #Covid19Günceleri (3) #Dark (2) #dikkateksikliğisendromu (4) #doğruyazınkardeeeşim (1) #doğumgünü (3) #GameofThrones (4) #GeorgeR.R.Martin (5) #göçebe (6) #göçmenkadınlar (1) #gurbetçilik (7) #hemşire (1) #hemşirelik (6) #Hıdırellez (2) #içindenalmanyageçenyazılar (5) #İçindenAlmanyageçenyazılar (3) #içindenciddiyetgeçenyazılar (18) #içindenfilmgeçenyazılar (2) #içindenhüzüngeçenyazılar (1) #içindenistanbulgeçenyazılar (4) #içindenizmirgeçenyazılar (7) #İçindenMatrixGeçenyazılar (14) #içindenmizahgeçenyazılar (69) #içindenmutlulukgeçenyazılar (6) #içindenromanyageçenyazılar (2) #içindenşarkısözügeçenyazılar (31) #içindenşiirgeçenyazılar (17) #ileridönüşüm (2) #kafamaneredenesersekuşağı (5) #karantinahalleri (3) #Kayu (1) #kedigünlükleri (4) #kendimenotlar (8) #kim-olduğunu-bilirsin-sen (5) #küçükbirader (2) #küçükergen (9) #küçükkankam (7) #küçükördek (20) #lakap (1) #lost (1) #Marduk (2) #mercekbulut (1) #mim (10) #mindfulness (1) #mutluluk (2) #mylittlefeltstuff (4) #özürdilerimsezenaksu (1) #RIP (11) #seçmesaçmalar (1) #sevgiligünlük (1) #sevgililergünü (2) #SeziKalkavan (1) #soneryalçınlütfenbanakızma (1) #sonhavabükücü (2) #sonsuztemizlikdöngüsü (5) #şaşkın (41) #ŞaşkınınADHDGünlüğü (7) #ŞaşkınınAÖFmaceraları (10) #ŞaşkınınBayramÇelıncı (4) #şaşkınınsevgililergünüdileği (3) #şaşkınjunior (1) #şaşkınmutfakta (6) #tatil (1) #telekom (1) #uykusuzluk (1) #ValideSultan (18) #vallahidebunlarhepmizah (1) #yapayzeka (1) ArtRecreation (1)